Byznys našich klientů: Energická podnikatelka Šárka Tůmová

Šárka tůmová pro office option

Šárka Tůmová je máma dvou malých kluků a život bere jako hru, která ji mj. v roce 2009 přivedla také k podnikání. Začalo to kavárnou, pokračuje minigolfem a projektem Produkty – Vladimír, kde dnes Šárka působí jako obchodní zástupkyně.

Co vás přimělo podnikat?

Svoboda v tvoření. Jako zaměstnanec jsem mohla tvořit jen do určité míry. Každé zaměstnání mělo své limity a já cítila, že mé schopnosti zůstávají nevyužity. Potřebuji být neustále v pohybu a uspokojovala mě představa, že budu koordinátorkou svého času.

Jak se očekávání podařila převést do praxe?

Vše se naplnilo. Podnikání je moje součást. Přineslo mi zázemí, finanční nezávislost, rozvinulo mou tvořivost, kreativitu a především schopnost být soběstačná a nezávislá.

Pro své děti chci vytvořit ráj na zemi.

Takže jste svých cílů v podnikání už dosáhla?

Beru život jako hru. Když to tak máte, uvědomíte si, že něco jako cíl je jen úhel pohledu. Že jde především o cestu, která vám otevírá možnosti a vy se díky ní dostáváte do vyšších a vyšších pater budovy bez konce.

Chtěla jste to někdy vzdát?

Ano. V jedné chvíli bylo opravdu těžké najít vhodné lidi pro pozice, které jsem potřebovala obsadit. Naštěstí jsem v sobě odmalička, vědomě či nevědomě, pěstovala buldočí povahu. Takže jsem to nevzdala. Protože to by bylo největší zklamání, které bych mohla sama sobě přivodit. Teď už si věřím na 100 %.

Vybrala jste si Ofigo, abychom vám se založením firmy pomohli. Jak to zpětně hodnotíte?

Co nejvíce času věnuji svým synům. I proto jsem jím nechtěla plýtvat na administrativu, která je se založením firmy spojená. Vybrala jsem si vás, protože jsem byla nadšená z referencí spokojených klientů. Líbila se mi vaše rychlost, vstřícnost a celková komunikace.

Komentáře

Další články

Žádné články k zobrazení.